OVER ONS • Sabouge

Sabouge beweegt illustraties en animaties. Bedrijven, productiehuizen, reclamebureaus,… Explainers en reclamespots. We bewegen ook jou, als je ons de kans geeft! In elk project duiken we met enthousiasme in het DNA van onze klant en toveren we unieke, creatieve oplossingen tevoorschijn. Onze flexibiliteit? Die is straffer dan bij een yogaleraar op een zondagochtend. We passen ons aan elke uitdaging en situatie aan, als ware kameleons van de creatieve wereld.

Het geheim van ons succes gedurende de laatste 35 jaar? We blijven investeren in een perfecte mix van ervaring en jong talent, zodat we net zo fris en levendig blijven als op dag één en ons team, is de kers op de taart van onze business.

SABOUGE
@ DPG MEDIA

Sabouge is al lang niet meer
weg te denken uit de DPG Media keuken.

SABOUGE
PORTFOLIO

Ja, we maken wel eens leuke animaties.
Benieuwd naar al dat lekkers?

SABOUGE
VROEGER

De intro van de Boomhut? Yes, die is van ons.
Benieuwd wat er nog in ons archief zit?

MEET
THE TEAM

PETER

CEO

De big chief, man achter ons loon, CEO, patron, grote baas én onze chef. Een man van veel titels (al dan niet gewenst) en veel jaren op de teller! Al meer dan 30 jaar leidt deze kapitein van het Sabouge-schip ons door de woelige wateren der creativiteit. Die pluim op zijn kapitein hoed is dik verdiend!

KOEDOE

OFFICE MANAGER

Noem ze big sister, het alziend paar ogen of de godin van de animatie, voor ons blijft ze dé koedoe. Vinnig, verstandig én steeds toezichthoudend over alle vonken en knetters die van onze schermen vliegen. Zij IS onze office manager (of toch tot we erop uitgekeken zijn.)

JOLIEN

HEAD OF STUDIO

Jolien is onze head of studio. Allergisch aan chaos maar tolerant genoeg om de chaotische creatievelingen hun ei te laten leggen. Een perfectionist tot in de kist die 1 puntje op die “i” niet genoeg vindt. Daarom is klanttevredenheïd vanaf nu met 2 puntjes. Bedankt Jolien!

BJORN

HEAD OF STUDIO @ DPG MEDIA

Onze head of studio op verplaatsing. Bjorn houdt zijn ogen open bij DPG Media om bij Graphic Valley alles in goede banen te leiden. Verbazend dat hij daarnaast nog een oog kan vrijhouden om uit te kijken naar het Eurosongfestival.

MATTHIAS

MOTION DESIGNER

Hij wilde niks liever dan zelf zijn copy schrijven en zijn woordspelingen vrij spel geven. Goed met woorden en 3D en oh ja met quizzen! De terechte voorzitter van onze quizploeg. Aan al onze toekomstige tegenstanders: het spijt ons!

STEPHANIE

MOTION DESIGNER

“Meant to be” dat kan je de band tussen Sabouge, Stephanie en DPG Media noemen. Ze is altijd ON bij het On Air Communicatie-team. Ook de ambiance is ON als ze erbij is op de personeelsfeestjes. Nog geen enkel gemist, zijn daar geen awards voor, liefste Koedoe?

FRE

MOTION DESIGNER

Fre doet het allemaal, zonder schaamte. Hij is all goed en all round! De honderden hobby’s en (iets minder) huisdieren houden hem bezig. Durven we het zeggen? Ja, is wel een beetje de clown van de groep maar dat wilt zeggen: entertainment verzekerd als Fre van de partij is.

FREDERIK

MOTION DESIGNER

Frederik heeft vele bijnamen. Krikke is uiteindelijk blijven hangen, net als Frederik wel eens durft te blijven hangen aan den toog. We zouden zeggen met een croque en cornet in het hand, zorgt hij dat elk project veilig landt.

YANNIS

MOTION DESIGNER

Onvermoeibaar! Yannis is de drijvende kracht achter Sabouge en zorgt er mee voor dat iedereen hier bougeert. Dat was nodig… We waren bijna samengesmolten met onze muizen en toetsenborden.

TOMAS

MOTION DESIGNER

Naast Zwangere Guy en Stromae, is Tomas een rasechte Brusseleir. Misschien is hij geen ondeugende ket meer maar als hij illustreert of animeert dan glinsteren zijn ogen tot verblindens toe. Hij swingt door projecten en illustreert met een pen jouw verhaal tot het vast te grijpen valt.

JEROEN

MOTION DESIGNER

Jeroen is als een dobbelsteen maar dan met meer dan 6 vlakken! Naast 3D is zijn liefde voor het sci-fi & fantasy-genre helemaal outta this world. Sommigen zeggen zelfs dat Tolkien Jeroen nog om advies vroeg, maar welke hobbit zal dat bevestigen?

NIKOLAI

MOTION DESIGNER

Kak, hij zit weer in een battle met enkele lastige monsters, maar wij weten dat hij snel geanimeerd brandhout maakt van zijn vijanden. Naast battles heeft een een voorliefde voor de naald(en) van een tattoomachine, wie weet wanneer het Sabouge logo op zijn lichaam komt te staan?

OUREN

MOTION DESIGNER

We zijn heel blij dat we hem tot nu toe in België konden houden want Ouren probeert al jaren “reiswerken” hip te maken. Wat is er immers mooier dan animaties maken met échte Noorse fjorden of Himalayaanse pieken op de achtergrond? Ouren, je weet het, als het ooit hip wordt, stuur ons een postkaartje!

RAF

MOTION DESIGNER

Ooit stagiair, ondertussen Sabouge meubilair (én gelukkig nooit té familiair). Oops he did it again want met Britney schreeuwend door zijn headphone, glijdt hij door alle projecten. Zo is hij een slave for u(w animatie) en rondt deze tot in de kleine puntjes af…

BRIEK

MOTION DESIGNER

Iedereen weet dat er maar twee grote steden zijn die beginnen met een A: Antwaarpe en Aalst. Deze tweede grootheid gaf Sabouge Briek, de Aalstere motion designer. Een enthousiasteling die over de werkvloer bouncet alsof het één grote animatie is. Leuk weetje: hij wordt enorm blij van filmsets. Dus wie weet zien we hem ooit wel voor de camera?

DENNIS

MOTION DESIGNER

Hij heeft ‘never a bad hair day’ en zit nooit met zijn handen in zijn haar. De kale-hoofdmopjes zijn hier weer rijkelijk gepasseerd sinds Dennis in ons team zit. Goedgemutst volgt deze Antwerpse systemoptimizer zijn leuze: from stills to thrills. Het leven wordt snel saai als alles blijft stil staan.

KERRY-VY

MOTION DESIGNER

Kerry-Vy, onze skincare-koningin die kostbare minuten slaap opoffert voor nog een kleimasker. Heeft ze een skincare-verslaving? Dat zal ze nooit toegeven, maar haar bankrekening heeft vast een ander verhaal… Gesproken van verhalen, als fervente lezer verdwijnt ze het liefst in de wereld van fictie, dromend van andere oorden.

AUSTIN

LAY-OUTER

Austin is onze eerste officiële lay-outer binnen DPG Media. Een beetje zenuwachtig toonde hij zijn portfolio vol met autoboeken en auto-illustraties. We waren meteen fan! Het is al opgevallen dat hij gefascineerd is door auto’s… Misschien is dat de reden waarom hij moeiteloos alle informatie en afbeeldingen op de juiste plaats ‘parkeert’?

ELINE

LAY-OUTER

Een echte eyecatcher met een smile van oor tot oor! Het duurde niet lang voor Eline ons inpakte, aanstekelijk en enthousiast. Ze verwarmt haar team bij DPG Media. En wij, wij blijven geduldig aftellen tot we haar terug zien op de personeelsfeestjes!

GEZOCHT

COLLEGA

Ben jij de volgende?
Solliciteer spontaan voor jouw volgende knalbaan…

Leuvenstraat 7 1.3
2000 Antwerpen
+32 3 260 72 31
koedoe@sabouge.be

Facebook Instagram LinkedIn Vimeo
Scroll to Top