SABOUGE @ DPG MEDIA • Sabouge

SABOUGE
@DPG MEDIA

Ooit al afgevraagd wie de mensen achter de schermen van DPG Media zijn? Wel, wij onder andere…
Naast de teamleden die op onze eigen bureau zitten, vult Sabouge meerdere plaatsjes bij DPG Media. Deze samenwerking loopt als sinds de start van VTM. Je kan dus zeggen dat Sabouge tot op heden fungeert als een soort uitzendbureau voor creatieve krachten die op DPG Media de teams komen versterken.

GRAPHIC
VALLEY

Graphic Valley klinkt als een populaire reisbestemming, maar is de benaming voor de grafische cel van News City. Dat op haar beurt de verzamelnaam is voor de nieuwsredacties van VTM NIEUWS, HLN en verschillende magazines zoals FAROEK en TELEFACTS. Dus géén verre bestemming maar wél het dagelijkse “landschap” voor een deel van onze Sabougers.

VTM NIEUWS

Geen VTM NIEUWS zonder Sabouge. Samen met een team van grafische producers zijn er dagelijks verschillende Sabougers aan de slag om de nieuwsitems vorm te geven. Reconstructies van ongevallen en het maken van explainers over specifieke onderwerpen zijn enkele van de uit te voeren taken, maar ook raketten die aan de hand van Augmented Reality in de studio vliegen en grafieken die uitpuilen van de cijfers passeren op onze computerschermen. Natuurlijk ook geen nieuws zonder sport! In programma’s zoals Deviltime en Champions League zorgt Sabouge ook voor de grafische invulling.

HLN

Ook het grootste nieuwsmerk van Vlaanderen kan niet zonder duidelijke en creatieve infografieken. Sabouge zorgt voor meer body in de artikels en de uitbouw van extra tools voor de HLN-app en website. Alles om de lezer / kijker beter te informeren.

HET LAATSTE NIEUWS

Bij dit segment stappen we uit de wereld van animatie en voegen we ons bij het layout-team van Het Laatste Nieuws. Het is een dynamische omgeving met de nodige tijdsdruk, want elke dag moeten al die pagina’s professioneel worden vormgegeven.

VTM
CREATIVE

Ook bij DPG in Vilvoorde kleurt Sabouge mee de dag op de VTM Creative dienst. Sabougers slaan er de handen in elkaar, samen met de monteurs van VTM, om de beste trailers en visuals te maken voor de opkomende programma’s op alle kanalen van VTM.

Leuvenstraat 7 1.3
2000 Antwerpen
+32 3 260 72 31
koedoe@sabouge.be

Facebook Instagram LinkedIn Vimeo
Scroll to Top