REFERENTIES • Sabouge

RECLAMESPOTS

Welkom in onze ‘Reclamespot’ showcase! Hier laten we je kennismaken met een scala aan meeslepende, inspirerende en creatieve reclamespots die we met trots hebben geproduceerd.

Elke reclamespot in deze collectie is het resultaat van samenwerking tussen ons team van creatieve geesten, copywriters, regisseurs en producenten. Met een scherp oog voor detail en begrip van jouw merkidentiteit, hebben we gewerkt aan het creëren van reclames die niet alleen effectief zijn in het overbrengen van jouw boodschap, maar ook een blijvende indruk achterlaten.

Of het nu gaat om het lanceren van een nieuw product, het vergroten van naamsbekendheid of het creëren van een connectie met jouw doelgroep, onze reclamespots zijn ontworpen om impact te maken en een onuitwisbare herinnering achter te laten.

Ontdek de diversiteit in stijlen, thema’s en verteltechnieken die we hebben toegepast om de unieke persoonlijkheid van elk merk tot leven te brengen. We hebben geen enkele uitdaging geschuwd om een reclamespot te produceren die jouw doelgroep recht in het hart raakt.

Wil je nog meer reclamespots van ons ontdekken? KLIK HIER!

THUMB_wikkenenwegen
THUMB_weekendvndeklant
THUMB_dats24
THUMB_eregalerij
THUMB_dreft
THUMB_mobilevikings
THUMB_Brocom
THUMB_ola
THUMB_lachvanjoe
Thumb_RHINOSPRAY_2
Thumb_HLNRodeDuivels_2
Thumb_24uLIVE_2
Thumb_VNZ_2
THUMB_faroek
THUMB_kafka
THUMB_marblemania
THUMB_familie
THUMB_andyoppatrouille
Thumb_DEVILTIME_2
Thumb_ISEREENDOKTERINDEZAAL_2

TV GRAFIEK

Welkom bij onze ‘Generieken en TV Grafiek Galerij’! In deze betoverende verzameling laten we je kennismaken met de magie achter de openingsscènes en tv-graphics die de toon zetten voor jouw favoriete programma’s en shows.

Wil je nog meer tv grafiek projecten van ons ontdekken? KLIK HIER!

EXPLAINERS

Welkom in onze ‘Explainervideo Showcase’! Hier nemen we je mee op een boeiende reis door een verzameling van onze meest creatieve, informatieve en meeslepende explainervideo’s.

Elk van deze video’s is zorgvuldig ontworpen om complexe concepten op een eenvoudige en boeiende manier uit te leggen. Of het nu gaat om het introduceren van een nieuw product, het uitleggen van een ingewikkeld proces, of het informeren van je doelgroep over belangrijke onderwerpen, onze explainervideo’s zijn ontworpen om indruk te maken en een blijvende impact te hebben.

Van levendige animaties tot meeslepende voice-overs, elk element in deze video’s is met precisie en passie gecreëerd om jouw boodschap duidelijk over te brengen en je publiek te betrekken.

Ontdek onze Explainervideo Showcase en laat je inspireren door de kracht van visual storytelling. We hopen dat deze video’s je zullen prikkelen en je zullen laten zien hoe effectief en invloedrijk een goed gemaakte explainervideo kan zijn.

Dus ga er lekker voor zitten, druk op play, en laat je onderdompelen in de wereld van onze unieke en meeslepende explainervideo’s! Wil je nog meer explainers projecten van ons ontdekken? KLIK HIER!

Heb je nog steeds niet genoeg van Sabouge?
Voor 3D werk kan je hier terecht.
Liever wat scrollen door archiefprojecten?
Live action? En Sabouge’s passion projects zijn
zeker de moeite waard om ook even te bekijken.

Leuvenstraat 7 1.3
2000 Antwerpen
+32 3 260 72 31
koedoe@sabouge.be

Facebook Instagram LinkedIn Vimeo
Scroll to Top